Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Energetisch opgeladen schilderij:

Het werken met encaustiek (bijenwas) leent zich goed om intuïtieve schilderijen te maken. Doordat de bijenwas met een strijkijzertje aangebracht wordt en niet met een kwast, zoals normaal gedaan wordt als je schildert, ontstaat er een proces wat moeilijk met de wil te sturen is. De was stuurt mij in plaats van dat ik de was stuur. In het niet weten wat er gaat ontstaan, schuilt een diepliggende kracht. Encaustiek heeft de mogelijkheid je een dieper inzicht te geven in wat er in je ziel leeft zonder dat dit precies in woorden te vangen is.

Je kunt mij een schilderij laten maken in overeenstemming met jouw energie. Dit doe ik door af te stemmen en te laten ontstaan wat er wil ontstaan. Hierbij kies ik de kleuren uit die ik bij je voel. Wat er geschilderd gaat worden staat van tevoren niet vast. Ik laat me leiden door de was en het strijkijzer, erop vertrouwend dat wat ontstaat precies het juiste is voor jou. Dit kan een abstract schilderij zijn, maar er kunnen ook vormen en figuren in ontstaan.

Wanneer het schilderij klaar is, laad ik het op met energie. Dit doe ik door het kwantumveld te gebruiken en te verbinden met intentie. Hierdoor komt de energie en de intentie in het werk te zitten. Je mag zelf kiezen met welk thema ik het schilderij oplaad. Dit zijn enkele voorbeelden van mogelijke thema's:

-Balans
-Energie
-Zelfliefde
-Hieros gamos
-Healing
-Verliesverwerking
-Loslaten
-Kracht
-Moed
-Verbinding
-Reiniging

Je kunt een van deze thema's kiezen of een heel eigen thema. Je mag er ook voor kiezen geen thema te kiezen, maar mij intuïtief het schilderij op te laten laden zoals ik dat op dat moment voel.

Het schilderij kun je gebruiken om op te mediteren, over te contempleren of gewoon voor de sier neer te hangen. De energie in het schilderij zal een zachte ondersteuning zijn in je eigen proces. Wat je hiervan merkt zal per persoon anders zijn.

De schilderijen worden gemaakt in 2 maten waaruit je kunt kiezen:
A5 -  33 euro
A4 -  44 euro
De verzendkosten (binnen Nederland) zitten al in deze prijs inbegrepen.

Wil je een schilderij laten maken dan kun je mij een e-mail sturen met daarin de volgende gegevens:
-Je naam en adres
-Formaat van het gewenste schilderij
-Thema waarmee het schilderij opgeladen mag worden

Je ontvangt van mij hierna een bevestiging met wijze van betalen. Omdat ik in afstemming werk, maak ik het schilderij op het moment dat ik de innerlijke rust heb deze tot stand te brengen. Hou er dan ook rekening mee dat het even (een paar dagen tot maximaal 2 weken) kan duren voordat het schilderij bij je thuisbezorgd wordt.


Gegevens die je mij verstrekt worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van deze dienst. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Klik hier voor de uitgebreide Privacyverklaring.