Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Wat is een aura-soma tarot reading?

Tarot kaarten zijn een middel om dat wat in je onderbewuste speelt, bewust te worden. De kaarten werken als een spiegel voor je ziel. Het onderbewuste leid je op vele manieren. Door kaarten voor je te laten trekken wordt er een deel van je onderbewuste bloot gelegd waardoor je er meer zicht op krijgt. Hierdoor krijg je meer grip op wat er in je speelt en kun je daardoor ook meer sturing geven aan de processen waar je in zit en hierdoor ook meer sturing geven aan je eigen leven.

Ik maak gebruik van ‘The new aura-soma, new aeon Tarot’ kaarten. In een reading zal ik mijn kennis van tarot en mijn kennis van aura-soma combineren. Hierdoor krijg ik een goed beeld van het proces waar je in zit. De reading zal schriftelijk gebeuren. Het is dus niet nodig om je huis te verlaten om toch meer inzicht te krijgen in je eigen processen.

Betekenis

In de reading zullen er 4 kaarten getrokken worden die overeenkomen met de volgende 4 gebieden:

1. De kwaliteiten waarmee je geboren bent. Deze kaart verteld je welke kwaliteiten je in huis hebt. Het laat het potentieel zien waarmee je bent geboren.

2. Je uitdagingen. Hierin wordt weerspiegeld wat de uitdagingen zijn waar je op dit moment mee te maken hebt. Deze uitdagingen laten zien op welk gebied er nog veel groeimogelijkheden zijn.

3. Het hier en nu. Dit is de kaart die weerspiegeld welke processen op dit moment gaande zijn in je leven. Wat op dit moment belangrijk is voor je. Waar je bent in je proces.

4. De toekomst. De kaart van de toekomst laat de uitkomst van het proces zien. Het is de som van de eerste 3 kaarten. Het laat zien wat je kunt bereiken wanneer je de kwaliteiten van kaart 1 in hebt gezet om je uitdagingen (kaart 2) te overwinnen. Wanneer je het proces waar je in zit doorleeft hebt, dan zal kaart 4 het resultaat zijn van dat proces.

Reading

De aura-soma tarot reading kun je inzetten ter ondersteuning van processen die je doorloopt of als middel om zelfkennis te vergroten. De kaarten weerspiegelen het proces waar je op dit moment in zit. De reading is er dan ook op gericht je meer inzichten te geven in dit proces. De reading zal GEEN antwoord geven op specifieke vragen enkel inzichten geven met betrekking tot persoonlijke groei.

Het is niet nodig om mij informatie te geven over wie je bent. Wanneer je een aura-soma tarot reading bij me aanvraagt voel ik in op jou energie. Ik schud de kaarten terwijl ik in afstemming ben met jou. Op deze wijze kan ik kaarten voor je trekken zonder dat je fysiek aanwezig bent. Ik schrijf voor jou een verslagje waarin ik precies vertel welke kaarten ik getrokken heb en wat ze jou te vertellen hebben. Dit verslagje krijg je opgestuurd via e-mail.

Kosten en aanmelden reading

De kosten van een aura-soma tarot reading bedragen € 22,-

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar jessica@boom-soma.nl.  Je krijgt dan alle nodige informatie waaronder de wijze van betalen toegestuurd. Het verslag zal zelf ook via e-mail verstuurd worden.

Liefdevolle groet,

Jessica