Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Tempel van helende liefde

Energetische groepshealing:

Gegeven door Renata van Rijsoort en Jessica van Assen.


Datum: onbekend
Tijd: 14.00-16.00
Investering: 25 euro p.p.


Locatie:

De Rode Amaryllis
Leharstraat 120
5011KD Tilburg

Wie zijn wij:

Jessica (1979) heeft een achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener en werd tijdens haar studie aangetrokken door de holistische hulpverlening. Na haar opleiding is ze zich hierin gaan bijscholen. Daarbij werd ze vooral aangetrokken door de taal van symbolen en kleur.
Ze heeft o.a. cursussen gevolgd in (aura-soma) kleurentherapie, chakraleer en tarot.
Door ziekte is ze de afgelopen jaren aan bed gebonden geweest. Hieruit ontstond een meditatief en contemplatief leven. In deze tijd heeft ze de kennis en inzichten die ze al had, leren combineren met een meer intuïtieve benaderingswijze waaruit later een eigen vorm van healing is ontstaan.

Renata (1965) is opgeleid als maatschappelijk werkster, waarbij ze zich is gaan specialiseren in vrouwenhulpverlening. Later heeft ze de beroepsopleiding tot spiritueel therapeut gevolgd. Vanaf 1998 tot 2014 had ze een praktijk aan huis voor psychosociale en spirituele therapie. Na een aanrijding in 1994 heeft ze langdurig te kampen gehad met fysieke beperkingen, die haar koers hebben beïnvloed. Beoefening van taichi, qi gong en meditatie hielpen haar om zichzelf en haar gezin op de rit te houden. In 2015 is ze gescheiden en teruggekeerd naar Brabant. Intussen heeft ze de opleiding voor Touch for Matrix® gevolgd, waarin ze ontdekte hoe verwondering, plezier en healing samen kunnen gaan.

Onze wegen kruisten zich enkele jaren geleden en de individuele paden die we beliepen bleken overeenkomsten te hebben met elkaar.
Onze zienswijze, visie en manier waarop we in het leven willen staan hebben veel raakvlakken. Van daaruit is de tempel van helende liefde ontstaan. Een plek waar we onze krachten bundelen en elkaar versterken. De groepssessies die we aanbieden zijn een samensmelting van
onze persoonlijke werkwijze en onze gemeenschappelijke visie.

Wat kun je tijdens een groepssessie verwachten:

Bij aankomst mag je gaan zitten op een van de aanwezige matrassen (trek makkelijke kleding aan). We beginnen de bijeenkomst met een korte voorstelronde en een introductie van wat we gaan doen. Je schrijft je naam en je wens voor deze middag op een kaartje.

Wij komen om beurten bij je langs en helpen je contact te maken met het kwantumveld of de Bron. Zo noemen we het energieveld dat altijd om ons heen aanwezig is. Vanaf het moment dat je gaat liggen, hoef je niets te doen, enkel te ontvangen en te laten gebeuren wat er wil gebeuren. Het kan zijn dat er emoties, gedachten of herinneringen bij je boven komen. Die mogen er allemaal zijn. Je lichaam kan ook in beweging komen, dit is een natuurlijke reactie om te kunnen loslaten.

Wij zijn er in getraind om intuïtief aan te voelen wat er wil ontstaan. Regelmatig komen we bij iedereen langs en staan je bij in je proces.
We sturen de energie op zachte wijze naar plekken waar aandacht nodig is en helpen energie af te voeren die mag gaan. Ter ondersteuning hiervan werken we met pendel, krachtvoorwerpen, symbolen, healing sticks en/of (edel)stenen. De sessie zal verder door ons begeleid worden door middel van kleur, geur en/of klank.

Aan het einde volgt een meditatie die de healing afsluit en je de ruimte geeft rustig terug te komen in het wakkere bewustzijn.
Wanneer alles afgerond is, is er nog de mogelijkheid in de groep ervaringen te delen of vragen te stellen over wat je ervaren hebt.

De sessie worden gegeven op basis van energetische healing. Voor kinderen, zwangere vrouwen en mensen die zich psychisch/emotioneel onstabiel voelen zijn deze sessies niet geschikt. Mocht je twijfelen of een groepssessie iets voor jou is, neem dan van tevoren contact met ons op.

Contact:

Inschrijven kan via Renata.

E-mail: info@liefdevolbewustzijn.nl  of Telefonisch: 06-12703647

Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.